Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

Free Delivery New 2014

Αναζήτηση Αποστολής

Μυήσεις από τον Yeshua - Π. Καζακόπουλος

Έκπτωση από
22,50 €
20,00 €

Περιγραφή:

Μετά την επιτυχία της Επιστροφής της Θεάς, του πρώτου ελληνικού εγχειριδίου κατανόησης της Πνευματικής Ιεραρχίας, ο Πασχάλης Καζακόπουλος φέρνει στο φως ένα ανεκτίμητο αρχείο πληροφοριών απευθείας από την Πηγή.

Στις “Μυήσεις από τον Yeshua” ακολουθούμε σε πρώτο πρόσωπο τoν Λόγο του ίδιου του Yeshua, όπως αυτός καταγράφεται μέσα από πολυετή channeling του συγγραφέα και διάμεσου. Σύντομες διδασκαλίες, άμεσες, διαπεραστικές και περισσότερο επίκαιρες από ποτέ, δίνουν στον αναγνώστη την ευκαιρία να συμπληρώσει κομμάτια του παζλ γύρω από το μήνυμα και τη διαδρομή του Yeshua, αλλά και να εξασκηθεί καθημερινά στις ασκήσεις και τους διαλογισμούς του ίδιου του Διδασκάλου.

Ακολουθώντας βήμα-βήμα τη ροή της αφήγησης ή διαλέγοντας τυχαία ένα κεφάλαιο, οι θεϊκές ενέργειες έρχονται στο τώρα, στηρίζουν, δίνουν απαντήσεις και φωτίζουν τον δρόμο. Πλούσιες τόσο σε άγνωστες, ιστορικές πληροφορίες, όσο και σε πρακτικές, πνευματικές συμβουλές, οι “Μυήσεις από τον Yeshua” δίνουν στους αναγνώστες την ευκαιρία να συναντηθούν με μία γνώριμη και αγαπημένη φωνή, έναν οδηγό που θα τους ταξιδέψει στο πιο συναρπαστικό, συγκινητικό και βαθύ ταξίδι ψυχής.

Θεματολογία Βιβλίου: Μεταφυσική, Πνευματισμός, Γνώση, Συμβουλευτική, Αυτογνωσία, Διαλογισμός.

Για τον Συγγραφέα: Ο Πασχάλης Καζακόπουλος, ιδρυτής του Angels House University™, είναι διάμεσο και θεραπευτής. Το προσωπικό του ταξίδι στο μονοπάτι της αφύπνισης, της εσωτερικής φιλοσοφίας και των θεραπευτικών πρακτικών, τον οδήγησε στη συγκέντρωση πολύτιμων γνώσεων από τα ανώτερα πεδία, καθως και στη δημιουργία δύο δικών του, νέων συστημάτων πνευματικής διεύρυνσης, τη Φλόγα της Μαγδαληνής και τις 33 Συχνότητες του Σειρίου.

Τα σεμινάρια και τα μυητικά ταξίδια που διοργανώνει, απλώνονται σε όλο τον κόσμο, ενώ άρθρα και συνεντεύξεις του για την πνευματικότητα και τη θεραπευτική έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στον ελληνικό και ξένο Τύπο και πολλά από τα μηνύματά που διοχετεύει, έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, κινέζικα κ.α. Από το 2007, μέσα σε τρία χρόνια από την ίδρυση του Angels House University™, οι διδασκαλίες και οι μέθοδοι που παρουσιάζει άρχισαν να μεταδίδονται γρήγορα, οδηγώντας τον να μοιραστεί αυτή την εργασία με πολλές ομάδες ανθρώπων ανά τον κόσμο.

To 2014 κυκλοφόρησε την “Επιστροφή της Θεάς”, εγκαινιάζοντας μία σειρά εκδόσεων που σταχυολογούν και φέρνουν στο φως το πλούσιο αρχείο του Angels House University™. Συνεχίζει να ταξιδεύει και να διδάσκει εντατικά.

◉ ISBN: 978-618-81072-1-2  | Εκδόσεις: Angels House, Διαστάσεις 14cm x 21cm, Σελίδες 352.

Μυήσεις από τον Yeshua - Π. Καζακόπουλος

20,00 €

Δημοφιλέστερα Προϊόντα