Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Κβαντική Βελτιστοποίηση, Μια νέα προσέγγιση.

Τα περισσότερα προγράμματα βοήθειας και θεραπευτικές τεχνικές απαιτούν να ταυτοποιήσεις τις αιτίες που δημιουργούν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και να ονομάσεις τα πράγματα που σε κρατάνε πίσω. Όμως εκείνα που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε προς τους στόχους μας είναι όλα αυτά τα οποία δεν γνωρίζουμε συνειδητά και βρίσκονται στο βιοενεργειακό μας πεδίο.

Kvantikiveltistopoiisiblogbanner

Αυτή η θεραπευτική προσέγγιση προσπερνά τη διαδικασία της συνειδητής ταυτοποίησης της κάθε αιτίας. Εντοπίζει και διορθώνει τις ενεργειακές αιτίες έτσι ώστε να μπορέσεις εύκολα και άνετα να προχωρήσεις μπροστά. 

Η Κβαντική Βελτιστοποίηση είναι μια ισχυρή τεχνική που εφαρμόζεται χωρίς φυσική επαφή ή επίθεση χεριών στο σώμα. Συνδυάζει πολλαπλά στοιχεία όπως ανατομία, φυσιολογία, Κιναισθητική, ενεργειακές τεχνικές και κβαντική φυσική ώστε να εντοπίσει γρήγορα και να μετατοπίσει τα μπλοκαρίσματα και τις ανισορροπίες σε όλα τα επίπεδα. Όταν τα δυσαρμονικά σήματα στο σώμα εντοπιστούν και βελτιστοποιηθούν τότε το άτομο μπορεί να βιώσει άμεση ανακούφιση από τον πόνο, τα συναισθηματικά ζητήματα, τις αντιπαραγωγικές συμπεριφορές κ.α.  

Η Κβαντική Βελτιστοποίηση εφαρμόζει τις παραπάνω αρχές στην ιερή γεωμετρία, σε πολυδιαστασιακά εργαλεία και προσαρμοσμένα πρωτόκολλα ώστε να φέρει γρήγορα αποτελέσματα

 

Ενεργειακά Σήματα

Τα σώματα μας εκπέμπουν σήματα τα οποία μπορούν να διαβαστούν από τους άλλους διότι αποτελούμαστε από ενέργεια και όλοι είμαστε συνδεδεμένοι μέσω της ενέργειας. Η Κβαντική Βελτιστοποίηση χρησιμοποιεί αυτή τη σύνδεση ώστε να κοιτάξει τα ενεργειακά σήματα που εκπέμπουμε, εξετάζει για δυσαρμονικά σήματα και έπειτα τα διορθώνει. 

Μπορούμε να το παρομοιάσουμε με ένα τηλεχειριστήριο που ρυθμίζει μια ηλεκτρική συσκευή. Για παράδειγμα ακούτε ένα σταθμό στο ραδιόφωνο και ο ήχος δεν ακούγεται δυνατά και καθαρά, η σύνδεση είναι αργή και γίνονται διακοπές. Το τηλεχειριστήριο στέλνει τα σωστά σήματα προς την συσκευή ώστε να δυναμώσει την ένταση και να τη ρυθμίσει ώστε να ακούγεται καθαρά και να μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική. Οι ενεργειακές διορθώσεις γίνονται μη παρεμβατικά και χωρίς φυσική επαφή, έτσι οι συνεδρίες μπορούν να λάβουν χώρα από απόσταση, τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου.

 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Σκεφτείτε το πρόβλημα σαν μια πορεία, μια διαδρομή. Μετά από μια συνεδρία ίσως να προκύψει ξανά το σύμπτωμα και να αισθάνεστε πως δεν έχετε προχωρήσει καθόλου ενώ στην πραγματικότητα βρίσκεστε πιο κοντά στον προορισμό σας. Αν συνεχίσετε να λαμβάνετε θεραπείες το προχώρημα προς τα εμπρός συνεχίζεται μέχρι να φτάσετε στο στόχο σας. Έτσι, αν βιώσετε ξανά τα συμπτώματα μετά από μια συνεδρία είναι διότι βρίσκεστε πάνω στην πορεία επίλυσης όμως πιο κοντά στον προορισμό σας. Βρίσκεστε σε ένα σημείο όπου τα συμπτώματα εμφανίζονται ξανά.  

Ένα παράδειγμα

Μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι γιατί εμφανίζεται ένα σύμπτωμα. Έτσι ίσως να υπάρξουν πολλαπλές διαδρομές για να διανύσουμε σχετικά με ένα σύμπτωμα. Ένα πραγματικό παράδειγμα: Κάποιο άτομο αντιμετώπιζε πόνους στον αυχένα. Την πρώτη φορά που εμφανίστηκαν οι πόνοι σχετιζόταν με τα άτομα στον περίγυρο της και τη σχέση  της μαζί τους. Αυτό συνεχίστηκε για 5 μήνες, όπου λάμβανε θεραπευτικές συνεδρίες κάθε φορά που πονούσε, περίπου κάθε 2 ή 4 εβδομάδες. Την επόμενη φορά που εμφανίστηκε ο πόνος στον αυχένα, η σχέση με τα άτομα του περίγυρου της ήταν εντάξει, δεν χρειαζόταν κάποια διόρθωση εκεί. Αυτό υποδεικνύει ότι εκείνη η διαδρομή ολοκληρώθηκε. Αυτό που αναδύθηκε τώρα ήταν ένα θέμα με τα οικονομικά. Όταν διορθώθηκε κι εκείνο, ο πόνος στον αυχένα εξαφανίστηκε. Έτσι, όπως βλέπετε, κάθε σύμπτωμα αποτελείται από κάποιες διαδρομές ζητημάτων που χρειάζεται να εξεταστούν ώστε να απελευθερωθείτε πλήρως από το σύμπτωμα σας.

 

Οφέλη Κβαντικής Βελτιστοποίησης

 

Υγεία

Βελτιώνει την υγεία και τη ζωτικότητα.

Μειώνει το στρες.

Προάγει τη νοητική διαύγεια και τη συναισθηματική ισορροπία.

Αυξάνει και διατηρεί υψηλά επίπεδα ενέργειας μέσα στη μέρα.

Προλαμβάνει τις χρόνιες ασθένειες.

 

Σχέσεις

Βελτιώνει τους καλούς γάμους.

Διευκολύνει τη διαδικασία χωρισμού/διαζυγίου.

Επίλυση συγκρούσεων.

Διευκολύνει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς.

Αυξάνει την αυτοπεποίθηση.

 

Καριέρα

Επίλυση διαμάχης.

Ζωντανεύει το ενδιαφέρον της ομάδας.

Αυξημένη εγρήγορση, εστίαση, ευεξία.

Βελτιώνει τις σχέσεις με υποψήφιους πελάτες, πελάτες και προμηθευτές.

Ανοίγει τα κανάλια της καινοτομίας και της αποτελεσματικότητας.

Ενδυναμώνει την ομιλία και την εκπαίδευση.

Ενσωμάτωση εργασίας, ζωής και πνευματικότητας.

 

Επιδόσεις

Αυξάνει την ικανότητα διαχείρισης στρεσογόνων καταστάσεων.

Ενισχύει την εστίαση, τη συγκέντρωση και τη μνήμη.

Αυξάνει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα.

Βελτιώνει την επικοινωνία και τις διανθρώπινες σχέσεις.

Διατηρώντας βέλτιστα επίπεδα επιδόσεων όλη τη μέρα.

 

Εμπειρία

Υιοθετώντας μια θετική και ανοιχτή προσέγγιση προς τη ζωή.

Ξεκαθαρίζοντας τις προσωπικές αξίες και στόχους ζωής.

Δημιουργώντας εσωτερική ειρήνη και πληρότητα.

Υπέρβαση περιορισμών και φόβων.

Ζώντας και βιώνοντας την κάθε στιγμή στο έπακρο.

 

 

Κλείστε Ραντεβού

 
 
 
* Οι ενεργειακές συνεδρίες δεν είναι υποκατάστατο της ιατρικής περίθαλψης ή υποκατάστατο των ιατρικών συμβουλών από τον γιατρό σας.