Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Φεστιβάλ Wesak στην Αγγλία!

wesak2010

Ο μήνας Απρίλιος πλησιάζει στο τέλος του καθώς οι νέες ενάρξεις για όλους τους εργάτες του Φωτός και για ολόκληρη την ανθρωπότητα σηματοδοτούνται από τη γνωστή ιερή γιορτή Wesak προς τιμή του Άρχοντα Βούδα! Αυτή τη φορά είχαμε το προνόμιο να συμμετέχουμε σε μια μοναδική συνάντηση εορτασμού στο Surrey, στην Αγγλία. Οι οικοδεσπότες δεν ήταν άλλοι φυσικά από τους εκπληκτικούς Rosemary Stephenson, Edwin Courtenay και Andrew Helme!

Μοναδικοί άνθρωποι γεμάτοι με χαρά, αφοσίωση στο έργο τους, ειλικρίνεια και ανοιχτή καρδιά. Η θερμή τους υποδοχή και η φιλοξενία τους ανεπανάληπτη την οποία δύσκολα συναντάς αυτές τις ημέρες.

Μαζί με μια μεγάλη ομάδα από εργάτες του Φωτός, θεραπευτές και δασκάλους μοιραστήκαμε αγάπη, σοφία και όμορφες στιγμές που μας έφεραν ακόμα πιο κοντά καθώς η Πνευματική Ιεραρχία και οι αναληφθέντες Διδάσκαλοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους υποδεχόμενοι όλη την ομάδα στα εσωτερικά πεδία για την παραδοσιακή τελετή του Wesak.

Η συνάντηση αυτή και πάλι έφερε συγχρονικά ανθρώπους από διάφορα μέρη του κόσμου για να υποστηρίξουν τη νέα ενέργεια που γειώνεται αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Ψυχές που συναντήθηκαν ξανά ώστε να μοιραστούν την επόμενη φάση του θεϊκού σχεδίου στο μονοπάτι της ζωής. Ο Edwin Courtenay, κανάλι για το συλλογικό των αναληφθέντων Δασκάλων και διορατικός, κήρυξε την έναρξη των εργασιών εισάγοντας την ομάδα στον ιερό χώρο ψάλλοντας ιερά μάντρα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Φωτογραφίες με την οικογένεια του Φωτός στην Αγγλία!


Στη συνέχεια ο Πασχάλης και εγώ παρουσιάσαμε ένα εργαστήριο με πληροφορίες σχετικά με τη νέα διδασκαλία του ολοκληρωμένου Χριστού. Οι ενέργειες της Μαρίας Μαγδαληνής και του Yeshua/ Sananda γειώθηκαν απόλυτα σε όλους προετοιμάζοντας το έδαφος για ολόκληρη την επόμενη χρονιά μέχρι το επόμενο Wesak, δίνοντας καθοδήγηση και ισχυρή ενδυνάμωση σε όλους μας. Η Πνευματική Ιεραρχία μοιράστηκε ενεργοποιήσεις ανάληψης με τους συμμετέχοντες ανανεώνοντας το δυναμικό μας για την περίοδο που έρχεται.

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε δεν θα μπορούσε να είναι τόσο χαρούμενη χωρίς το μοναδικό χιούμορ του Edwin καθώς μετέδιδε τις γνώσεις του από την παράδοση του Βουδισμού για την σημαντικότητα του Wesak βοηθώντας παράλληλα την ομάδα να απελευθερώσει κρατημένα συναισθήματα και ανησυχίες από την περίοδο που μόλις έκλεισε.

Όσο για την οικοδέσποινα Rosemary Stephenson, προσιτή και φιλόξενη όπως πάντοτε, χρωμάτισε την ημέρα με την αγγελική της φωνή φέρνοντας στο χώρο τις ενέργειες της ιόχρους φλόγας για μετουσίωση, καλώντας την παρουσία των αρχαγγέλων στις εργασίες της ημέρας.

Καθώς γράφουμε τις εντυπώσεις μας από το ταξίδι στην Αγγλία, ακούω την Rosemary να τραγουδά «I am the Gold Silver Violet Flame…» από το νέο της δίσκο “Songs from the Soul” φέρνοντας ξανά την γλυκιά αίσθηση αυτής της συνάντησης. Η μουσική από τα κρυστάλλινα της μπολ εξακολουθεί να ηχεί γλυκά στα αυτιά μας…

4558035706_2dfc6322c1_o

Φυσικά δεν μπορώ να παραλείψω και τον Levi Attias, ένας ακόμη ομιλητής στο Wesak από το Γιβραλτάρ. Εξαιρετικός άνθρωπος, πολυτάλαντος, επικοινωνιακός και με άφθονη γνώση μέσα από την Καμπάλα, τη Βίβλο και αρχαία ιερά κείμενα. Ο Levi μοιράστηκε την εμπειρία του μέσα από πρωτόγνωρες ιερές προσευχές παραθέτοντας παραδείγματα από τον κρυμμένο κώδικα που υπάρχει στη Βίβλο και πως μπορεί να μας βοηθήσει εσωτερικά αυτή την περίοδο δείχνοντας ταυτόχρονα πόσο διαχρονικά είναι τα εσωτερικά μηνύματα από τις ιερές γραφές.

Οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με την τελετή του Wesak η οποία καθοδηγήθηκε από τον Edwin φέρνοντας μέσα τις ευλογίες από τον Άρχοντα Βούδα, τον Χριστό και τον Maha Chohan, ενώ ο Πασχάλης και εγώ σφραγίσαμε τις εργασίες με ισχυρά μάντρα για το φωτεινό σώμα και με προσευχή από τον Levi.

Όλα κύλησαν τόσο ομαλά, γεμάτα από χαρά, αγάπη, επικοινωνία και ενότητα δείχνοντας ένα νέο παράδειγμα ότι οι εργάτες του Φωτός μπορούν να είναι ενωμένοι, να μοιράζονται ειλικρινά και να φέρνουν αισθητά αποτελέσματα στις ζωές τους και στις ζωές των συνανθρώπων τους. Μια νέα αρχή ξεκινά τώρα για όλους μας ανεβάζοντάς μας με χάρη μέσα στο Φως.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη συνάντηση και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή και ολοκλήρωσή της. Είθε οι ευλογίες του Wesak να απλωθούν στις ζωές σας και αυτή η νέα αρχή να σας οδηγεί βαθύτερα μέσα στη φλόγα που καίει λαμπρά στην καρδιά σας.

Φρίξος Χριστοδούλου

© Πνευματικά Δικαιώματα

Είστε Ελεύθεροι: Να εκτυπώσετε, να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να το μοιραστείτε με φίλους. Σύμφωνα με τους Ακόλουθους Όρους: Πρέπει να αναφέρετε τον συγγραφέα, τον δημιουργό του έργου και την ιστοσελίδα www.angelshouse.eu | Δεν Επιτρέπονται τα Εξής!