Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν την ευλογία και τη βελτίωση της ζωής μου αφ’ ότου πήρα για πρώτη φορά τις μυήσεις του 3ου-4ου βαθμού του Αγγελικού Ρέικι. Η πρώτη φορά ήταν το 2008. Το επανέλαβα για να ξανανιώσω όλη αυτή την ευλογία. Ευχαριστώ. Χαρά Τ. (Κόρινθος)

Ένα φανταστικό βιωματικό εργαστήριο. Οι διαλογισμοί και οι συντονισμοί ήταν μαγικοί και ισχυροί. Μια πραγματικά όμορφη εμπειρία - με χαρά και γέλιο επίσης! Francis M.

Το Αγγελικό Ρέικι 3 & 4 ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Οι ανταλλαγές θεραπειών υπήρξαν πραγματικά εμψυχωτικές. Αισθάνομαι ότι οι συντονισμοί έχουν φωτίσει τη συνειδητότητά μου και με ενθάρρυναν να “βγω έξω” και να μοιραστώ αυτό το όμορφο δώρο. Karen M.

Περισσότερες Εμπειρίες

Αγγελικό Ρέικι 3ος - 4ος Βαθμός Master

 
 

angelicreikimastersbanner

 

Self Mastery!

 
 
 

Το εργαστήριο Αγγελικό Ρέικι 3ος & 4ος βαθμός σας εισάγει στην ενέργεια του δασκάλου (Master) ως μια πρόσκληση να εισέλθετε στη δική σας αυτοκυριαρχία. Αυτό μπορεί να είναι απλά για να σας υποστηρίξει στο προσωπικό σας μονοπάτι, να σας ενισχύσει στο ταξίδι σας ως επαγγελματίας θεραπευτής ή να σας προετοιμάσει ώστε να γίνετε επαγγελματίας δάσκαλος.

Αυτοί οι βαθμοί είναι μια πρόσκληση στη συνεχιζόμενη διαδικασία της αυτοκυριαρχίας. Είναι ένα δώρο για όσους επιθυμούν να συγχωνευτούν βαθύτερα με το Αγγελικό Βασίλειο. Σας παρέχει τα εργαλεία ώστε να συγχωνευτείτε με την ενέργεια της Ψυχής σας και να εκπληρώσετε το σκοπό σας εδώ στη Γη. Οι βαθμοί και οι πρωτοφανείς συντονισμοί και θεραπείες που βιώνονται σε αυτό το εργαστήριο παρέχουν τις πιο ισχυρές εμπειρίες για όσους επιζητούν την αλλαγή. Αυτό το εργαστήριο ανοίγει την πόρτα ώστε να αφήσετε πίσω όλη τη θυματοποίηση και την αίσθηση ότι ζείτε τη ζωή ως αποτέλεσμα κάποιας εξωτερικής επίδρασης.

Στις μέρες μας υπάρχει μια παρανόηση πως όταν περπατάς στο Πνευματικό μονοπάτι η ζωή κυλά πάντα στρωτά, είναι καλή, εύκολη και χαρούμενη. Θα ήταν πιο ακριβές να πούμε ότι το Πνευματικό μονοπάτι στις μέρες μας είναι ευμετάβλητο, δυναμικό, τραχύ, προκλητικό και μερικές φορές χαοτικό. Αυτό το εργαστήριο προσφέρει τα εργαλεία για να υπερβούμε τις προκλήσεις με χάρη και βαθαίνει την κατανόηση ότι εμείς είμαστε δημιουργικά όντα και δάσκαλοι (masters) αυτής της πραγματικότητας!

Το μονοπάτι του δασκάλου σπάνια είναι εύκολο, αλλά είναι γεμάτο Ζωή. Είναι επιλογή μας εάν θα περπατήσουμε αυτό το μονοπάτι με Χάρη, Αγάπη, Χαρά και Δύναμη.

 

Διδακτέα Ύλη

 

⦿ Ο σκοπός και η διαδικασία της αφιέρωσης, του καθαρισμού, του ανοίγματος και του κλεισίματος του χώρου του εργαστηρίου.

⦿ Ανασκόπηση της φύσης της Αγγελικής Ενέργειας και των Αρχαγγέλων.

⦿ Διαλογισμός του Αισθαντικού Σώματος.

⦿ Κατανοώντας την Οικογένεια της Ψυχής όπως παρουσιάζεται στη Θεραπεία με τη Θεϊκή Παρουσία.

⦿ Η ιστορία, πληροφορίες και συζήτηση στη χρήση της Θεραπείας με το Μάτι.

⦿ Η θεραπεία στη διαδικασία του θανάτου και μια κατανόηση για το θάνατο και τις διαδικασίες του θανάτου

⦿ Καθοδήγηση στη διεξαγωγή των συντονισμών, των καθαρισμών και της απελευθέρωσης οντοτήτων

⦿ Συμβουλές για τη διδασκαλία σεμιναρίων Αγγελικού Ρέικι και πως γίνονται οι εναρμονίσεις του Αγγελικού Ρέικι

⦿ Ανασκόπηση και συζήτηση για οποιαδήποτε θέματα ή ζητήματα παρουσιάζονται στο Αγγελικό Ρέικι.

 

Τι θα λάβετε

 

⦿ Το εγχειρίδιο του 3ου & 4ου Βαθμού (Master-Teacher). 

⦿ Καθαρισμός και συντονισμός στον 3ο Βαθμό του Αγγελικού Ρέικι. 

⦿ Καθαρισμός και συντονισμός στον 4ο Βαθμό του Αγγελικού Ρέικι. 

⦿ Τρεις νέες πρακτικές ανταλλαγής θεραπείας. 

⦿ Συντονισμός στις Αγγελικές Ακτίνες. 

⦿ Ενεργοποίηση των συμβόλων στην Αγγελική και Συμπαντική δόνηση.  

⦿ Ένας Αγγελικός συντονισμός από 30 Αρχαγγέλους με τους Παντοδύναμους Σαρείμ, συμπεριλαμβανομένου και του Master Κρυστάλλου για το επίπεδο του Master/Δασκάλου. 

⦿ Εναρμόνιση στο Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός στην 11η διάσταση διά μέσου του Αρχαγγέλου Μέτατρον και του Αγγελικού Συλλογικού των “Παντοδύναμων Σαρείμ”. Αυτό περιλαμβάνει εναρμονίσεις που δίνονται από 30 Αρχαγγέλους, τους Κύριους Ουράνιους Αρχαγγελικούς Πρίγκιπες. 

⦿ Πιστοποιητικό παρακολούθησης 


Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει το ξεδίπλωμα του σκοπού της ζωής τους μετά τη λήψη των συντονισμών του 3ου & 4ου βαθμού. Μερικοί ανακάλυψαν πως αφυπνίστηκε η σύνδεση τους με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και η ικανότητα τους για καθαρισμό και θεραπεία του πλανήτη· άλλοι οδηγήθηκαν στη συγγραφή εμπνευσμένων κείμενων, βιβλίων και ποίησης· άλλοι είδαν τους φίλους και συναδέλφους να στρέφονται σε εκείνους για βοήθεια, και πως όλη αυτή η βοήθεια ήταν εμπνευσμένη από τους Αγγέλους.

 

Εμπειρίες συμμετεχόντων

 

Angelic_Reiki_3-4_workshop

Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη, που το σύμπαν μου έδωσε τη δυνατότητα να βιώσω κάτι τόσο δυνατό, αληθινό, ερχόμενο από τον Ουρανό και τους Αγγέλους. Ευχαριστώ, που με βοηθήσατε με αυτή τη διδασκαλία, να προσεγγίσω τόσο βαθιά πνευματικά το Βασίλειο των Αγγέλων. Aλόη.Δ (Βόλος) Διαβάστε περισσότερα...

workshop dates logo new

 

Ενδιαφέρεστε για το σεμινάριο Αγγελικό Ρέικι 3ος & 4ος Βαθμός; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

 

 

 

Πληροφορίες Συμμετοχής

 

Συμμετοχή: 750 650€ | κράτηση θέσης: 50€

Ώρες σεμιναρίου: Παρ. 17:00 - 21:00  Σάβ. & Κυρ. 10:00 - 18:00

Επανάληψη: 350€

Για να συμμετέχετε επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε κράτηση:

 

Κράτηση