Υλικό για Σπουδαστές (6 Δημοσιεύσεις )

Το Πλέγμα Συνείδησης

Για όσους έχετε διαβάσει το άρθρο που έγραψα για το θάνατο και τη μετάβαση, αναφέρθηκα στο γεγονός ότι αφιέρωσα πολύ χρόνο, εργαζόμενος με ανθρώπους με περνούν τη διαδικασία του θανάτου. Στο άρθρο, αναφέρθηκα λεπτομερώς στη βοήθεια που έδωσα στη γιαγιά μου και στη διαδικασία που πέρασε κατά το θάνατο της, όπου είχα την καλή τύχη να τη βοηθήσω.

Περισσότερα...

Προετοιμάζοντας το Δρόμο

Έχοντας περάσει τις τελευταίες τρεις ημέρες στο άσυλο εδώ στο Μπράντφορντ στην Αγγλία, με έκανε να αναλογιστώ για το που βρίσκομαι τώρα σε σχέση με τον καρκίνο που έχω... 

Περισσότερα...

Ερώτηση για τη Θεραπευτική

Όπως μπορεί να γνωρίζετε η Κριστιν βρίσκεται τώρα στο Τορόντο του Καναδά και διδάσκει το επταήμερο εργαστήριο Αγγελικού Ρέικι. Χθες συνάντησε ένα υποψήφιο μαθητή ο οποίος ήθελε να τις υποβάλει μερικές ερωτήσεις σχετικά με το σύστημα. Μία από αυτές τις ερωτήσεις ήταν, “Αν το Αγγελικό Ρέικι είναι τόσο καλό γιατί ο Κέβιν δεν μπόρεσε να θεραπεύσει τον καρκίνο του;”.

Περισσότερα...

Είναι εντάξει να πεθάνεις

Πόσες φορές, όταν ακούσαμε ότι κάποιος πέθανε, είπαμε “Λοιπόν, πρέπει να ήταν η ώρα του”. Ή, “Όταν είναι η ώρα σου να φύγεις, είναι η ώρα σου να φύγεις, και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό.” Ποιός αποφασίζει πότε είναι η στιγμή για να τελειώσει η ενσάρκωση; Στη Δύση, αυτό το ζήτημα περιβάλλεται από μύθους και εικασίες. Ωστόσο, η διαδικασία υπάρχει και είναι γνωστή.

Περισσότερα...

Ανοιχτό γράμμα για αυτούς που βρίσκονται στο τελικό στάδιο ασθενείας

Λοιπόν ποιος είμαι; Και γιατί αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω σε ανθρώπους που τους ονόμασαν ως καταδικασμένους στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας; Αφιέρωσα τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής μου αποκαλύπτοντας τα μυστικά της ύπαρξης, γιατί βρισκόμαστε εδώ και ποιος είναι ο σκοπός της ζωής που ζούμε εδώ στη γη. Μέσα από το διαλογισμό, εντατική μελέτη και βαθύ στοχασμό στην πνευματική ζωή έχω καταλήξει σε αλήθειες οι οποίες για εμένα εξηγούν το νόημα της ύπαρξης.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Το Δώρο