Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Channelings (76 Δημοσιεύσεις )

Οι Ενέργειες για το 2010 & Ο Σημαντικός Ρόλος της Ελλάδας!

 Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός της εργασίας του Θεού, σας καλωσορίζουμε τώρα στο νέο κύκλο που ανοίγει για όλους μας. Στο νέο κύκλο δράσης Φωτός. Ο νέος αυτός κύκλος περιλαμβάνει τη δικτύωση του Ιερού Ρόδου, την ενεργοποίηση των αδαμάντινων κωδικών του Χριστού στην ανθρωπότητα και την τελική ευθυγράμμιση του πλανήτη για την Πύλη της Ανάληψης.

Περισσότερα...

Επτά Μονοπάτια Οδηγούν στον Κήπο της Καρδιάς!

Πολυαγαπημένοι φωτοδότες της Υπηρεσίας του Θεού, σας καλωσορίζω σε αυτό το όρος, που κρατά ακόμα τους ενεργειακούς κωδικούς του Φωτός της Μεταμόρφωσης. Καθώς βρίσκεστε εδώ σας μεταδίδω την αλήθεια της Διδασκαλίας όπως έκανα και στους μαθητές μου.

Περισσότερα...

Η Ενέργεια της Αφθονίας & Η Θεϊκή Συνειδητότητα!

Πολυαγαπημένες Υπάρξεις του Φωτός, ακτινοβόλοι εραστές της θεϊκής συνειδητότητας, νιώστε άνετα. Αφήστε τον Θείο Έρωτα να υψώσει την ψυχή και την καρδιά σας τώρα. Αφήστε την καρδιά σας να αναπνεύσει και να ενωθεί με τη δίδυμη φλόγα της ίδιας της ψυχής σας, της καρδιάς σας, της ουσίας σας.

Περισσότερα...

Το Πλανητικό Ολόγραμμα & Η Δημιουργική Αγάπη!

Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός, βρίσκεστε εν μέσω εξελίξεων στο πλανητικό ολόγραμμα που ονομάζεται Γη. Οι διαδικασίες αυτές έχουν ξεκινήσει ήδη και θα ολοκληρωθούν το 2011. Μείνετε τώρα λίγο έτσι, εισπνεύσετε και απελευθερώστε.

Περισσότερα...

Οι Κομιστές του Φωτός της Νέας Αλήθειας!

Πολυαγαπημένοι Εργάτες του Φωτός, αγαπημένες ψυχές στο μονοπάτι προς τον Θεό, βρίσκεστε ήδη στο μονοπάτι, βρίσκεστε ήδη στο δρόμο. Δεν χρειάζεται να κοιτάτε πίσω από αυτό, κοιτάξτε μόνο μπροστά. Ήδη πατάτε στα χώματα της Αγίας Ιερουσαλήμ, της Νέας Ιερουσαλήμ που έχετε μέσα στις καρδιές σας, που η σύνδεση αυτή μένει ζωντανή.

Περισσότερα...

Συντονιστείτε στον Σταθμό Αναμετάδοσης της Αγάπης!

 Η δόξα του ονόματος μου είναι η δόξα του ονόματός σας, είναι Ένα. Αγαπημένες όψεις του Ενός, φωτοδότες της κρυσταλλικής συνειδητότητας, άστρα του υπέρλαμπρου ουρανού που εσείς είστε, νιώστε τη συμπαντική αυτή ενέργεια που υπάρχει γύρω από εσάς.

Περισσότερα...

Ανεβείτε στο Όρος της Ανάληψης!

Εγώ είμαι ο διδάσκαλος Ιησούς, γνωστός ως Σανάντα σε όλους σας. Ήρθα να μιλήσω στην καρδιά του καθενός εδώ μέσα. Με ακούτε που σας μιλάω;

Περισσότερα...

Η Ρομφαία της Αλήθειας!

Η παρουσία του Αρχάγγελου Μιχαήλ εισέρχεται τώρα στο χώρο. Εγώ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και οι λεγεώνες των αγγέλων κάνουμε κύκλο γύρω από την ομάδα σας τώρα. Νιώστε την παλμική δόνηση που εκπέμπουμε σε εσάς.

Περισσότερα...

Η Έλευση του Χριστού στις Καρδιές μας!

Πολυαγαπημένα όντα του θεϊκού, Εγώ Ειμί ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Είμαι σήμερα ανάμεσα σας για να σας βοηθήσω να αφήσετε οποιαδήποτε έργα της προσωπικότητας έχουν παίξει το ρόλο τους στη ζωή σας, και τώρα έρχομαι μπροστά στον καθέναν σας φέρνοντας ένα βιβλίο.

Περισσότερα...

Όλα Ξεκινούν από εσάς και Επιστρέφουν σε εσάς!

Πολυαγαπημένοι μαθητές και μύστες από το Άσραμ του Χριστού, είμαι ο Σανάντα. Αφήστε τη συνειδητότητα σας να δεχτεί τις νέες κωδικοποιήσεις φωτός που έρχονται μέσα από το άσραμ του Χριστού.

Περισσότερα...

Το Φως πολλαπλασιάζεται καθώς το Μοιραζόμαστε!

Πολυαγαπημένη οικογένεια του Φωτός, αγαπημένες ψυχές, λουλούδια μέσα στον κήπο του θεϊκού, αφήστε την αναπνοή σας ελεύθερη. Αφήστε την αναπνοή σας να σας πάει ακόμα πιο βαθιά.

Περισσότερα...

Η Αιώνια Πύλη της Ανιδιοτελούς Αγάπης!

Ευλογημένα άνθη της ψυχής του Θεού, χαίρομαι που είμαι σήμερα ανάμεσα σας. Αφήστε ελεύθερα τα σώματα σας όπως αφήνετε ελεύθερη τη σκέψη σας. Αφήστε ελεύθερη την αναπνοή σας όπως αφήνετε ελεύθερη την καρδιά σας.

Περισσότερα...