Επανακυκλοφορεί

goddess fbook profile

Ένα χρόνο μετά την πρώτη του έκδοση, το βιβλίο που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και επανακυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση!

Έντυπη Έκδοση

Ψηφιακή Έκδοση

Channelings (76 Δημοσιεύσεις )

(10-10-10) Ιερή Ένωση & Μυστικός Γάμος!

Πολυαγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, εργάτες της Αγάπης και της Αλήθειας που φέρει η ψυχή σας, σας καλωσορίζω σήμερα μέσα στον κύκλο του ρόδου που δημιουργήσατε για να υποστηρίξετε αυτές τις ποιότητες που γειώνονται τώρα στη Γη και θα αποτελέσουν σταθμό για την αλλαγή της ιστορίας της.

Περισσότερα...

Ανάληψη είναι… Η Ιόχρους Φλόγα της Μεταμόρφωσης!

Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός της πλανητικής μεταμόρφωσης, Εγώ Ειμί ο Άγιος Γερμανός. Έρχομαι σήμερα ανάμεσά σας, στο δικό σας γκρουπ για να σας μεταδώσω κάποιες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πλανητική μεταμόρφωση που τώρα συμβαίνει. Οι δυνάμεις του ιόχρου πυρός επεκτείνονται τώρα με μεγάλη ταχύτητα σε όλο το ολόγραμμα της γης. Η διαδικασία είναι συνεχής και ασταμάτητη.

Περισσότερα...

Πύλη Φωτός 10:10:10 Η Ιερή Ένωση της Δίδυμης φλόγας!

Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός της αλήθειας του θεϊκού, μιλάω μέσα στη καρδιά του καθενός σας τώρα. Εκπέμπω τη φλόγα της Αγάπης, αυτή που καίει ζωντανή στα βασίλεια της αλήθειας, πέρα από κάθε ψευδαίσθηση. Σας μιλώ ειλικρινά, αυτή είναι η ουσία της καρδιάς σας. Αυτή είναι η πηγή της ύπαρξής σας, αυτό είναι το φως που σας καθοδηγεί. Αυτό είναι το φως που θα λάμψετε, εσείς αγαπημένοι.

Περισσότερα...

Η Νέα Διδασκαλία για τους Ζωντανούς Φύλακες του Φωτός!

Πολυαγαπημένοι εργάτες της εργασίας του Θεού σας καλωσορίζω στο κάλεσμα που λάβατε για την αλήθεια. Στο κάλεσμα της ίδιας σας της ψυχής να προχωρήσει εκπέμποντας αυτούς τους νέους κωδικούς του φωτός του ολοκληρωμένου Χριστού μέσα στο σύμπαν της δικής σας καρδιάς.

Περισσότερα...

Ο Ιησούς μιλά για την Ελλάδα!

Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός της εργασίας του Θεού, τον Ιανουάριο σας μίλησα λέγοντάς σας ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει ένα σημαντικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο (*1). Έτσι αυτό το βλέπετε να εκτυλίσσεται τώρα μπροστά στα μάτια σας. Θα εξηγήσω αναλυτικά ποιος είναι αυτός ο ρόλος και το τι πρόκειται να έρθει. Τον Μάρτιο σας μίλησα επίσης για τις ενέργειες του χάους οι οποίες θα προχωρήσουν και θα κλιμακωθούν μέχρι και τον Ιούλιο του 2010.

Περισσότερα...

Ενεργοποίηση της Κρυσταλλικής Επίφυσης!

Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός της εργασίας του Θεού, είμαι σήμερα εδώ ανάμεσά σας, φέρνοντας τις πληροφορίες του Φωτός σχετικά με την πλανητική μετατόπιση η οποία τώρα συμβαίνει. Η διαδικασία διαστολής των φωτονίων έχει προκαλέσει μία ενεργοποίηση στα πλέγματα του Ρόδου που ενεργοποιούνται τώρα ήδη στη Γη. Αυτό φέρει μια αντανάκλαση στη δική σας Χριστική συνειδητότητα, που είναι η άμεση διαστολή της δικής σας συνειδητότητας.

Περισσότερα...

Οι Ενέργειες για το 2010 & Ο Σημαντικός Ρόλος της Ελλάδας!

 Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός της εργασίας του Θεού, σας καλωσορίζουμε τώρα στο νέο κύκλο που ανοίγει για όλους μας. Στο νέο κύκλο δράσης Φωτός. Ο νέος αυτός κύκλος περιλαμβάνει τη δικτύωση του Ιερού Ρόδου, την ενεργοποίηση των αδαμάντινων κωδικών του Χριστού στην ανθρωπότητα και την τελική ευθυγράμμιση του πλανήτη για την Πύλη της Ανάληψης.

Περισσότερα...

Επτά Μονοπάτια Οδηγούν στον Κήπο της Καρδιάς!

Πολυαγαπημένοι φωτοδότες της Υπηρεσίας του Θεού, σας καλωσορίζω σε αυτό το όρος, που κρατά ακόμα τους ενεργειακούς κωδικούς του Φωτός της Μεταμόρφωσης. Καθώς βρίσκεστε εδώ σας μεταδίδω την αλήθεια της Διδασκαλίας όπως έκανα και στους μαθητές μου.

Περισσότερα...

Η Ενέργεια της Αφθονίας & Η Θεϊκή Συνειδητότητα!

Πολυαγαπημένες Υπάρξεις του Φωτός, ακτινοβόλοι εραστές της θεϊκής συνειδητότητας, νιώστε άνετα. Αφήστε τον Θείο Έρωτα να υψώσει την ψυχή και την καρδιά σας τώρα. Αφήστε την καρδιά σας να αναπνεύσει και να ενωθεί με τη δίδυμη φλόγα της ίδιας της ψυχής σας, της καρδιάς σας, της ουσίας σας.

Περισσότερα...

Το Πλανητικό Ολόγραμμα & Η Δημιουργική Αγάπη!

Πολυαγαπημένοι εργάτες του Φωτός, βρίσκεστε εν μέσω εξελίξεων στο πλανητικό ολόγραμμα που ονομάζεται Γη. Οι διαδικασίες αυτές έχουν ξεκινήσει ήδη και θα ολοκληρωθούν το 2011. Μείνετε τώρα λίγο έτσι, εισπνεύσετε και απελευθερώστε.

Περισσότερα...

Οι Κομιστές του Φωτός της Νέας Αλήθειας!

Πολυαγαπημένοι Εργάτες του Φωτός, αγαπημένες ψυχές στο μονοπάτι προς τον Θεό, βρίσκεστε ήδη στο μονοπάτι, βρίσκεστε ήδη στο δρόμο. Δεν χρειάζεται να κοιτάτε πίσω από αυτό, κοιτάξτε μόνο μπροστά. Ήδη πατάτε στα χώματα της Αγίας Ιερουσαλήμ, της Νέας Ιερουσαλήμ που έχετε μέσα στις καρδιές σας, που η σύνδεση αυτή μένει ζωντανή.

Περισσότερα...

Συντονιστείτε στον Σταθμό Αναμετάδοσης της Αγάπης!

 Η δόξα του ονόματος μου είναι η δόξα του ονόματός σας, είναι Ένα. Αγαπημένες όψεις του Ενός, φωτοδότες της κρυσταλλικής συνειδητότητας, άστρα του υπέρλαμπρου ουρανού που εσείς είστε, νιώστε τη συμπαντική αυτή ενέργεια που υπάρχει γύρω από εσάς.

Περισσότερα...